Galvanizing Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Jamshedpur, Jharkhand
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Clean Galvanized Products Using Hand Files, Sanders, Wire Brushes, Etc. Lift Parts Manually Or With Forklifts, Pallet Jacks, Etc. Identify Voids In Galvanized Coatings And Repair Using Hot Sticks, Brush On Paint, Aerosol Paints, Liquid Zinc, Torches, Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Galvanizing Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Krishna Enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Krishna Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Krishna Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Krishna Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Golmuri Chowk, opp. Hanuman Mandir, Jamshedpur, Jharkhand 831001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Krishna Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Krishna Enterprises

Related jobs

  • Galvanizing Technician

    Clean Galvanized Products Using Hand Files, Sanders, Wire Brushes, Etc. Lift Parts Manually Or With Forklifts, Pallet Jacks, Etc. Identify Voids In Galvanized Coatings And Repair Using Hot Sticks, Brush On Paint, Aerosol Paints, Liquid Zinc, Torches,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Jamshedpur, Jharkhand

    2025/09/21


    Apply Now

  • Master Technician

    Fault Diagnosis in vehicle and team handling Job Type: Full-time Salary: From ₹15,000.00 per month Benefits: Provident Fund Schedule: Day shift Supplemental pay types: Overtime pay Performance bonus Yearly bonus Ability to commute/relocate: Dhanbad, ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Nail Art Technician

    Creating Nail Art, Nail Care For Customers. More info about this Nail Art Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aqua Salon will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided ba...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now