Garment Salesman

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping,Suggesting And All Store Work. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Garment, Apparel | Preferred Experience In : Clothes

More info about this Garment Salesman Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Monis Collection will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Monis Collection expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Monis Collection expects the candidate to have the following skills: Apparel, Clothes, Garment.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Monis Collection expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Stadium complex, M.G. Road, Nasik.

8. What are the timings of this job?
Ans. Monis Collection expects the candidate to work for the following hours: 11am-+.30pm


Company Name: Monis Collection Maharashtra

Related jobs

  • Manager | Retail Store Operations

    Role Store Manager Retail Job Level/ Designation M1 /manager Function / Department Retail Location MAH Job Purpose Overall responsibility for activities at a VIL store spanning customer service, store-level sales and revenue targets across all produc...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Company Description ZDS Events is a leading event management company based in Pune, India. We specialize in creating unforgettable events that cater to the youth and the young at heart. Our events range from hip DJ nights to high-energy concerts, fro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Backend Developer|PUNE

    Roles and Responsibilities:-  Responsible to develop API application using Mongo DB and MS Sql on Azure/Docker environment.  Write and maintain the back-end codeas micro services & to work in API development.  Experience in Test Driven Develop...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now