Garment Salesman
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Responsible For Greeting Customers And Selling Clothes, Helping And Suggesting Customers, Maintaining Stock And Payments. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Garment
More info about this Garment Salesman Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Alclifestyles will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Alclifestyles expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Alclifestyles expects the candidate to have the following skills: Garment.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Alclifestyles expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Arihant House, Near Apple House, Behind Kohinoor Textile House, Maliniwadi lane 1, Surat 2.
8. What are the timings of this job?
Ans. Alclifestyles expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Positions Vacant For Sales Manager| Sales Officers| Area|
Required Area Sales Managers /Sales managers/ABM/RSM/SSOto market Herbal, Beauty Personal care, hair care, skin care. OTC some pharma products/Health care products, Ayurvedic products through channel sales with Market Rapport and Team of Staff. Eligi...
-
Retail Sales Assistant
Counsellor Responsibilities: Assess the strengths and weaknesses of the sales team and manage the sales program accordingly Monitor the program on 500+ Students across the branch and pinpoint ways to penetrate new markets. Provide on-the-ground suppo...
-
Modular Furniture Sales Executive
Company Description HMI Furniture Factory Private Limited is a luxury furniture manufacturer for residential, commercial, and retail customers. As a unit of Home Makers Interior Designers And Decorators Private Limited, HMI Furniture offers superior ...