Gas Stove Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Gas

More info about this Gas Stove Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. LPG Gas Service will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. LPG Gas Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. LPG Gas Service expects the candidate to have the following skills: Gas.

6. How much experience is required for this job?
Ans. LPG Gas Service expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-14, Amer Rd, Bajrang Colony, Govind Nagar, Jaipur, Rajasthan 302002.

8. What are the timings of this job?
Ans. LPG Gas Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: LPG Gas Service

Related jobs

  • CCTV Technician | Jaipur |INDSJB1166511|

    CCTV Technician We are currently seeking a skilled and experienced CCTV Technician to join our team. As a CCTV Technician, you will be responsible for installing, maintaining, and repairing CCTV systems across various locations in India. Responsibili...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Anesthesia Technician | Jaipur

    Anesthesia Technician Job Description Company Overview Our company is a leading healthcare organization that is dedicated to providing high-quality medical services to patients across India. We are committed to hiring talented professionals who are p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 30K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Gas Stove Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Gas More info about this Gas Stove Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. LPG Gas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now