Gem Portal Operator

  • Category: Operator & Technician Jobs
  • Location: Paschim Vihar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
2+ Years of Experience

Location :
Paschim Vihar

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Gemportal Listing Bid Participation L1 Comparison Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer

More info about Gem Portal Operator Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ms enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ms enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ms enterprises expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. ms enterprises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sayed nangloi paschim vihar.

8. What are the timings of this job?
Ans. ms enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: ms enterprises

Related jobs

  • BDR | US | SAAS Unicorn in Data domain | Remote

    Work for the hottest organisation in Data ecosystem • Work with Global stakeholders About Our Client Our Client is inching close to the Unicorn status, having 700 Million plus valuation. They are Category builders and first movers within their segmen...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 22K

    South West Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Computer Operator

    Wanted computer operator for Delhi office. Who have knowledge in software and hardware.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • AC repair helper

    AC repair helper

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now