General Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). Skills Needed : Wireman, Electrician | CCTV

More info about this General Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the candidate to have the following skills: Cctv, Electrician, Wireman.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Unit No. 203, 2nd and 3rd Floor, SAS Tower-A, near Medanta Medicity Hospital, Medicity, Islampur Colony, Sector 38, Gurugram, Haryana 388510.

8. What are the timings of this job?
Ans. Wheelseye Technology India Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Wheelseye Technology India Private Limited Anklav, Gujarat

Related jobs

  • Warehouse Executive

    Job details No matching job preferences Salary ₹8,000 - ₹10,000 a month Job type Full-time Fresher Shift and schedule Day shift Benefits & Perks Provident Fund, Paid sick time Qualifications Total work: 1 year (Preferred) Benefits Pulled from the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    ahemdabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Desktop Support Engineer Technical Support Trouble Shooting

    Responsible for providing IT assistance to include application support, hardware and software installation and troubleshooting Adhering to resolution time Troubleshoot problems with Laptop Hardware, Application, printer and OS Configuration of device...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Software Engineer Trainee

    O2H Off Campus Drive 2020 | Software Engineer Trainee | BE / B.Tech | Ahmedabad , Gujarat

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now