Gents Tailor

  • Category: Fresher Jobs
  • Location: Sikar, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Stitching Clothes For Men, Implementing New Designs To Ensure Customer Satisfaction. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Gents, Gents

More info about this Gents Tailor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. N.S. Tailors will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. N.S. Tailors expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. N.S. Tailors expects the candidate to have the following skills: Gents.

6. How much experience is required for this job?
Ans. N.S. Tailors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: : Road No.8, Sikar Rd, Jaipur, Rajasthan 332402.

8. What are the timings of this job?
Ans. N.S. Tailors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: N.S. Tailors

Related jobs

  • Freshers Voice Process | Call Centre | BPO | | |KR6++|

    Freshers Voice Process || Call Centre || BPO | - [KR6++]

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • General Medicine Job in Ajmer

    We invite application for the post of General medicine to a reputed hospitals in Ajmer. Will be responsible for handling internal medicine department. Fresher or experienced. Salary 125000 to 250000 Rs per month. Salary negotiable for the right candi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Oriental Earthmovers is hiring candidates for the below mentioned position Sales Executive Experience:- 3 to 4 years

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now