Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Must Have Interior Design Experience In Addition To - Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

Salary-₹10T–₹40T a month

More info about this Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. PRIME LOGIC SUPPLY will provide a salary in the range of 10000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. PRIME LOGIC SUPPLY expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. PRIME LOGIC SUPPLY does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. PRIME LOGIC SUPPLY expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: mira road mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. PRIME LOGIC SUPPLY expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: PRIME LOGIC SUPPLY

Related jobs

  • System Validation Engineer

    Primary Responsibilities • Understanding Customer Requirements (SPSS) / SRD documents and perform Functional Testing of Driver Information / Infotainment ECUs. • Involve in Test Script Update and keen to work towards Automation. • Involve in Test pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer

    The Offer • Great work culture • Opportunity to make a positive impact The Job Our client is seeking a new graphic designer to join our team. You will be designing a wide variety of things across digital and offline media. Your responsibilities will ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer

    Full Job Description Job Description:- We are looking for individuals who are creative, enthusiastic and flexible with their approach towards conceptsabd design solutions with high visual impact, having the capability of delivering brilliant creative...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Nagpur, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now