Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw

More info about this Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bajaj Industries will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to have the following skills: Corel draw.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BAJAJ CAMPUS E331 NEAR SBI BANK ROAD NO.17 JAIPUR.

8. What are the timings of this job?
Ans. Bajaj Industries expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Bajaj Industries

Related jobs

  • urgently hiring Graphic Designer jaipur

    Only candidates from jaipur are invited to apply for the post work from office (full time) Location jaipur immediate joinees are welcome to apply mail cv at (gtsolusn.hr@gmail.com) please add special charaters to this mail id cal at +602+32131 for qu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer Internship

    Software Company - VMixs Technology. Location - Plot no 18, Ajmer Rd, Heeranagar DCM, Heera Nagar, Mahatma Gandhi Nagar, Jaipur, Rajasthan 302021. Profile - Graphic Designer Internship Internship Duration - 6Months Stipend - 5000 to 10000 + Performan...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer |amp| Video Editor

    Software Company - VMixs Technology. Location - Plot no 18, Ajmer Rd, Heeranagar DCM, Heera Nagar, Mahatma Gandhi Nagar, Jaipur, Rajasthan 302021. Profile - Graphic Designer and video Editor Internship / Experienced Candidates Experience - 6Months To...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now