Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Nirmiti will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Nirmiti expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Nirmiti does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sai Nirmiti expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: GFS-3, Florida II Building, opp diamond glass, near horizon hospital, Pajifond, Margao, Goa NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Nirmiti expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sai Nirmiti

Related jobs

  • Photographer|Videographer

    Job Discription: Urgent looking for Photographer/Videographer @Goa location Urgent Looking for Hi Quality Video Shoots/Photography for Events / Interviews / Candid Video Shoot for Goa location. A person should carry their own necessary equipments. Em...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Content Creator

    Job Title: Communications Coordinator & Content Writer Job Description: As the 'Communications Coordinator & Content Writer' at Rio, you will have the unique opportunity to drive the engagement and effectiveness of our inbound and outbound co...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Visual Designer Intern

    Full Job Description Responsibilities: Collaborate with our design team to create visually stunning and user-friendly interfaces for web and mobile applications. Assist in conducting user research and gathering requirements to inform the design proce...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now