Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Margao, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Graphic Designer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. My Shaadi Story will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. My Shaadi Story expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. My Shaadi Story does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. My Shaadi Story expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C502,CD Signature, Gogol, Margao, Goa NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. My Shaadi Story expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: My Shaadi Story

Related jobs

  • Graphic Designer|Full Time

    Job Category Share Job Posting Company Details Watch Video Overview We at Growth Gravy are looking for a passionate Graphic Designer with a keen interest in learning, working and excelling with us. We are on a lookout for someone who’d be able to del...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Social Media Manager

    Work from home - Goa Bachelors in any field 2+ years experience Konkani & Marathi languages preferred) • Perform research on current benchmark trends and audience preferences. • Design and implement social media strategy to align with business go...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Panaji, Goa

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer

    Designing Of Wedding Creatives, Invitations, Brochures, Logos, Website Etc. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Autocad, Corel Draw, Photoshop, 3D Modelling, Video Editing, Illustrator, Animation, Corel Draw, Corel Draw, Corel ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Curtorim, Goa

    2025/09/21


    Apply Now