Graphic Designer
- Category: Web / Graphic Design Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Graphic Designer Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree Printers will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree Printers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree Printers does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shree Printers expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 33, Kedia Palace Rd, Arya Nagar, Mukendpura, Murlipura, Jaipur, Rajasthan 302032.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shree Printers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Executive Graphic Designer
We are seeking a highly skilled and creative Executive Graphic Designer to join our consulting firm. As an Executive Graphic Designer, you will be responsible for creating visually appealing and impactful designs that communicate our brand message ef...
-
Graphic Designer
Summary We are seeking a contract Graphic Designer to join our creative team. You will design a variety of materials all while adhering to our employer value proposition and brand standards. This includes presentations and educational materials, prin...
-
Graphic Web Designer
We are looking for a creative and detail-oriented web graphic designer to create and maintain a relevant aesthetic for our website. The web graphic designer is responsible for working with other designers and web developers to ensure that the website...