Graphic Designer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Sitapura, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
12th Pass

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Both male and female can apply

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience

Location :
Sitapura

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Designing Of Advertising Pamphlet, Brochures, Flyers, Logos, Website Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Corel Draw

More info about Graphic Designer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the candidate to have the following skills: Corel draw.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 3rd Floor, Govindam TowerOpposite to Vivacity mall, Akshaya Patra chorahaJagatpura,Jaipur, 304802.

8. What are the timings of this job?
Ans. Varistor Tools Electric Private Limited expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Varistor Tools Electric Private Limited

Related jobs

  • Need Figma Expert | | UI|UX|

    Role Description Craxinno Technologies seeks a Graphic Designer (Figma Expert) for a full-time onsite role in Jaipur. As a Graphic Designer (Figma Expert), you will be responsible for designing and developing creative, visually appealing digital asse...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Part|Time Graphic Designer |Remote | Contract|

    COSO IT is a leading provider of Cloud, Big Data, Analytics, and Artificial Intelligence solutions. Our team of experts is dedicated to bringing innovative approaches to understanding and utilizing Big Data and AI. With a global reach, we offer custo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphic Designer Full|Time

    § Create and design various materials for digital and print § Select colors, fonts, images and layouts § Ensure projects are completed in a timely manner with a quality product § Advise best practices and optimizations throughout design projects § Wo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now