Graphic Designer |amp| Content Writer

  • Category: Web / Graphic Design Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Graphic Designer & Content Writer
H
HR Tacticians
Navi Mumbai, Maharashtra
Apply
14 hours ago
₹15T–₹20T a month
Full–time
Should Have Exp In Content Writing And Graphic Designing And Work With Marketing, Sales, And Product Teams To Understand Their Needs And Goals For Design And Content And To Brainstorm Ideas, Provide Constructive Feedback, And Contribute To A Creative And Dynamic Work Environment.

More info about this Graphic Designer & Content Writer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HR Tacticians will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HR Tacticians expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HR Tacticians does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vashi, Navi Mumbai.

8. What are the timings of this job?
Ans. HR Tacticians expects the candidate to work for the following hours: 10AM - 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: HR Tacticians

Related jobs

  • Graphic Designer

    Supervising the team of designers. Providing creative inputs for designing and planning for print media and digital media. • Visualizing and creating designs based on raw content and ideas within give timelines. • Designing printbased & digital b...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Web and Graphic Designer with Digital Marketing and|

    Web and Graphic Designer with Digital Marketing and... I Innov Next Mumbai, Maharashtra Apply 17 days ago ₹10T–₹15T a month Full–time • Provide creative ideas for content marketing • Make effective graphics as per company's requirements The candidate...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Graphics Designer

    Graphic Designer • As a Graphic Designer, you will be responsible for creating visual content and designs to communicate messages effectively. Your primary focus areas will include After Effects, animations, Coral Draw, and Photoshop._ Your responsib...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now