Gre|Server

  • Category: Android Developer Jobs
  • Location: Anjuna, Goa
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Interact With Customers, Provide Them Good Hospitality Service.

More info about this Gre/Server Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Manifest 10:10 will provide a salary in the range of 12000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Manifest 10:10 expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Manifest 10:10 does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ChaporaJetty, next to House of, Chaporay, Chapora, Goa 40351+.

8. What are the timings of this job?
Ans. Manifest 10:10 expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Manifest 10:10

Related jobs

  • Associate | Business Operations

    Job Description Job purpose As an Associate III - Business Processing, you will process all transactions (volume based) and ensure compliance to quality and timelines. Maintain effective relationships with clients both internal and external. What wil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Design Engineer | Plastic |amp| Sheet Metalx

    Must have 2 to 5 years of experience in Automotive Plastic & Sheetmetal Products/components design engineering. Must be proficient in CREO or Solidworks or Inventor CAD tool in Plastic & Sheet metal. Good knowledge in 3D Modelling, and 2D dra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Front|end Developer

    We're looking for a developer who will contribute directly to Frontend Developer. We're seeking someone who loves building new products and who loves building Attractive UI. Tasks Required Experience And Qualifications • You have 2 years + on Angular...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now