Haryana

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Ennore, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 18K
  • Published on: 2025/09/21

Field Sales Executives / Paytm Qr Code Shop On Boarding. B2C, KYC, License | Should Have : Bike, Bike

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Muthukumaran enterprises will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Muthukumaran enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Muthukumaran enterprises expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, Kyc, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: #33, 2nd Floor, Balammal Building, Burkit Road, T Nagar,Chennai-600057.

8. What are the timings of this job?
Ans. Muthukumaran enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Muthukumaran enterprises

Related jobs

  • Counter Sales

    An Auto Parts Seller. Skills Can Be Taught And Learnt Over Time. The Job Role Characterizes A Range Of Works From Arranging And Sorting Automobile Spare Parts In Their Specified Places, Dealing With The Customer, Packing The Products And Delivering T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Tiruchirappalli, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • sales executive

    DESIGINATION : SALES EXECUTIVE SALARY : 20000 TO 40000 ( BASED ON EXPERIENCE ) 20 % HIKE FROM CURRENT SALARY QUALIFICATION : ANY AGE : 18 TO 35 EXPERIENCE : SALES ( MIN 6 MONTHS TO 5 YEAR ) BENEFITS : Travel convene- 4500 fixed per month Mobile bill-...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Counter Sales

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Counter Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. p.s.enterprises will provide a salary in the ra...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now