Hdfc Bank Calling Process

  • Category: Bank Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Languages : English, Hindi, Marathi

More info about this Hdfc Bank Calling Process Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Credpi advisory private limited will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Credpi advisory private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Credpi advisory private limited expects the candidate to have the following skills: English, Hindi, Marathi.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Your interview schedule has been fixedRukhsar :-7021334362 FincareKarishma Building A wing 2nd Floor, Off no 5 , madhav das pasta road near karishma bar, opp haji habib bldg Dadar,east Mumbai-400014Timing 11 to 5.

8. What are the timings of this job?
Ans. Credpi advisory private limited expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Credpi advisory private limited

Related jobs

  • Relationship Manager| Employee Banking

    • Achieving assigned full year objectives as per annual P3 document Processes • Ensure adherence to all internal and external regulations People and Talent • Build a transparent and collaborative culture in which incentives are based on support of Cl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 29K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • AVP | DevOps Cloud Engineer

    Job Description: Job Title AVP - DevOps Cloud Engineer Location Pune Role Description Regulatory Technology aims to be an industry leading function that delivers sustainable regulatory compliance through technology automation and competitive operatin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate Engineer DevOps Engineer

    Job Description: Job Title- DevOps and Cloud Engineer Location- Pune Role Description DevOps and Cloud Engineer to design and build CI-CD automation, Infrastructure provisioning, system integration, environment maintenance, platform engineering and s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now