Head chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Chef. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Chinese, Continental, Veg | Fast Food, North Indian, Restaurant Experience

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chief Of Curries will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chief Of Curries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chief Of Curries expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Fast food, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chief Of Curries expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C scheme bagariya bhawan shop nu 3+..

8. What are the timings of this job?
Ans. Chief Of Curries expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Chief Of Curries

Related jobs

  • Jr sous chef

    Apply Jr Sous Chef Le Méridien Hotels & Resorts Jaipur, Rajasthan Apply 22 hours ago Full–time Job Number 23083086 Job Category Food and Beverage & Culinary Location Le Méridien Jaipur Resort & Spa, Number 1, RIICO, Jaipur, Rajasthan, Ind...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sous chef

    Apply on BeBee India Sous Chef Hilton Jaipur, Rajasthan Apply on BeBee India 3 hours ago Full–time With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smil...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Pastry chef

    Apply Pastry Chef RAFFLES, Accor Udaipur, Rajasthan Apply 14 hours ago Full–time Primary Responsibilities Operation • Monitor food quality and consistency to ensure that the food presented to our guest is of the highest quality standard • Perform yie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now