Head Chef

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

The Cook Will Be Responsible For Managing The Entire Staff And Provide Various Continentals Of Dishes. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Fast Food, North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese, Veg

More info about this Head Chef Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. North India Ka Zayka will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. North India Ka Zayka expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. North India Ka Zayka expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Head chef, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. North India Ka Zayka expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 28, baba chitru complex, sector 52, wazirabad, gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. North India Ka Zayka expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 10:30 pm | Monday to Sunday


Company Name: North India Ka Zayka

Related jobs

  • Chef de Partie

    POSITION SUMMARY Prepare special meals or substitute items. Regulate temperature of ovens, broilers, grills, and roasters. Pull food from freezer storage to thaw in the refrigerator. Ensure proper portion, arrangement, and food garnish. Maintain food...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 34K

    Sohna, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Kitchen Staff

    Help Cook In Making Food And Cut Vegetables. More info about this Kitchen Staff Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. SALAD DAYS will provide a salary in the range of 10500 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. More info about this Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. LUTTUR MOTEL will provide a salary in the r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now