Head Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Ujjain, Madhya Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg, Chinese | Coffee-Tea-Juice, Fast Food, Restaurant Experience
More info about this Head Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Quick Bites will provide a salary in the range of 5000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Quick Bites expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Quick Bites expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Fast food, Restaurant experience, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Quick Bites expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 20+ Vidhyapati Nagar Nanakheda.
8. What are the timings of this job?
Ans. Quick Bites expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Assistant Cook
Experience to make snacks and Rice ,dal,Sweet. Maintain high standard of quality as per Sodexo SOP. EXPERIENCE 3 - 5 years LOCATION V E Commercial Vehicles Ltd. ( Bus Body Plant)Village Baggad,Post-Sadalpur,Tehsil-Dhar, Dist-Dhar, MP-454666 DHAR MADH...
-
Cook|Chef
Making different types of foods - South Indian Food Making food with good quality and taste Keeping kitchen area clean and tidy Should know how to cut vegetables and fruits
-
Office Cum House Assistance |Cook|
Office Cum House Assistance (Cook) Dewas AddThis Sharing Buttons RSS Feed Office Cum House Assistance (cook) Location Gotam Nager (From Near By Place) Experience 0 - 1 Years Salary Not Disclosed Industry Front Office / Reception/Computer Operator/Ass...