Head cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Amritsar, Punjab
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian, Desert, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Saira travels will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Saira travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Saira travels expects the candidate to have the following skills: Chinese, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Saira travels expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Amritsar Amritsar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Saira travels expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Saira travels

Related jobs

  • Chef

    Perfect In Dupling Making And Japanese Food. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Restaurant Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Duplings will provide a salary in t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Bakery, Desert, Coffee-Tea-Juice, South...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook

    Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Bakery, Desert, Coffee-Tea-Juice, South...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now