Head Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 28K
- Published on: 2025/09/21
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian, South Indian, Commi1, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg
More info about this Head Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Pleasure of food powered by SR Projects will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Pleasure of food powered by SR Projects expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Pleasure of food powered by SR Projects expects the candidate to have the following skills: Commi1, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Pleasure of food powered by SR Projects expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: JH40 sector 143B, Noida ,201304, Uttar Pradesh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Pleasure of food powered by SR Projects expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Indian Cook
Full Job Description Responsibilities include: Making different types of foods Making food with good quality and taste Keeping kitchen area clean and tidy Should know how to cut vegetables and fruits Ensuring that all food is of excellent quality and...
-
Tandoor Cook
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness, Chopping Vegetables And Fruits. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Non Veg, Tandoor | North Indian, Head Chef, Restaurant Experience More in...
-
Waiter Job
Waiters assist restaurant patrons by noting their order, serving tables their requested meals, and preparing bills at the end of the table's meal. Waiters are also responsible for asking customers if they are satisfied with their meal and providing a...