Head Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Desert, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Continental, Chinese

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nature miles will provide a salary in the range of 20000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nature miles expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nature miles expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Continental, Desert, Fast food, Head chef, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nature miles expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 11/71 bhrigu path mansarover.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nature miles expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Nature miles Jaipur, Rajasthan

Related jobs

  • Head Cook

    Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, Coffee-Tea-Juice, Desert, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Continental, Chinese More info a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Content Editor

    Key Responsibilities: • Supervise & manage a team of content writers, content planners & content curators; and finalize their work ensuring highest quality output. • Proofread and correct errors related to the content, flow, punctuation, gram...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Commis I | Range Chef

    Position Title: Commis I / Range Chef Reports to - Operations Manager The Commis I Chef is responsible to prepare a consistent, high-quality food product, ensure courteous, professional, efficient and flexible service and Hotelsoperational standards....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now