Head Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Head Chef, North Indian, Coffee-Tea-Juice, South Indian, Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Continental, Chinese, Non Veg, Tandoor
More info about this Head Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. +0s era restraunt will provide a salary in the range of 12000 INR to 13500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. +0s era restraunt expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. +0s era restraunt expects the candidate to have the following skills: Chinese, Coffee-tea-juice, Continental, Fast food, Head chef, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. +0s era restraunt expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhagwant pur near dit university.
8. What are the timings of this job?
Ans. +0s era restraunt expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Pastry Chef
About the internship Selected intern's day-to-day responsibilities include: 1. Work on dry cakes and desserts 2. Prepare wide varieties of goods, such as cookies, pies, tarts, bread, macaroons, muffins, etc. 3. Monitor stocks/ inventory and make appr...
-
Italian Chef|Cook
Need Italian chef who is having expertise in multi cusines. Job Type: Full-time Salary: From ₹22,000.00 per month Schedule: • Day shift Ability to commute/relocate: • Haryana, Haryana: Reliably commute or planning to relocate before starting work (Re...
-
idea bpo job starting salary will be 20k to 45k Alwar
Caller Job For Fresher in Kota City Job Details Organization Name : ASD Cyber Security Post Name : Tele Caller Employment Type : Full Time Qualification : 12th Pass Any Graduate Industry : Private Work Hours : 8 Hours Job Experience : Fresher Salary ...