Head Cook

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Madhya Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Design Menu, Cooking, Train Assistant Cook'S, Ensuring Food Safety And Reviewing Food Taste. Head Chef

More info about this Head Cook Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. The Agriculture Cafe will provide a salary in the range of 15000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. The Agriculture Cafe expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. The Agriculture Cafe expects the candidate to have the following skills: Head chef.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vijay Nagar Scheme 78, Indore.

8. What are the timings of this job?
Ans. The Agriculture Cafe expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: The Agriculture Cafe

Related jobs

  • Pastry Chef

    Exhibits creative baking and decorating talents by personally performing tasks while leading the staff in preparing quality and consistent pastries for all areas. Works to continually improve guest and employee satisfaction while maintaining the oper...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Restaurant Chef

    Looking for a chef to work in our international bistro where the person would be responsible for the entire kitchen. He should be able to prepare the dishes from scratch. Training and support would be provided. Responsibilities Manage the stock and i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Indore, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Chinese And South Indian Food Maker

    We need south indian and Chinese food maker for our restaurantJob Type: Full-timeSalary: INR12,000.00 - INR16,000.00 per monthBenefits: • Food allowance Experience: • total work: 3 years (Preferred) Speak with the employer ++1 +826521684

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 28K

    Sidhi, Madhya Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now