Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Bakia, Bihar
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yes1to+services will provide a salary in the range of 11000 INR to 11000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yes1to+services expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yes1to+services expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Yes1to+services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gola road patna 854104.

8. What are the timings of this job?
Ans. Yes1to+services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Yes1to9services

Related jobs

  • Driver

    We are looking indian driver for Chinese Electric car manufacturing company in dubai Salary 1850 to 2250 Candidates who knows English and who have visit or cancelled visa can send thire cv on ++71 56 603 1577

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    We are hiring 25 Driver who are on visit or cancelled visa for Khalifa port Abu Dhabi Salary 1850 for 8 hour + Accommodation and transportation + overtime 60% of total salary will be basic Candidates must know English and must not from Pakistan Bangl...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 28K

    Patna, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    Job Title : Delivery Driver Job Location : Khagaria, Bihar Job summary About company : Our company is a leading placement organization which provides services to their customers according to their manpower requirements. We deliver our services to the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 34K

    Khagaria, Bihar

    2025/09/21


    Apply Now