Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Ahmedabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nagraj Marketing will provide a salary in the range of 12000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nagraj Marketing expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nagraj Marketing expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Nagraj Marketing expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: C/8 Shubh Labh Estate, Maheshwari Mill Road, Tavdipura, Shahibaugh, Ahmedabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Nagraj Marketing expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Nagraj Marketing Ahmedabad, Gujarat

Related jobs

  • Driver

    We are hiring for Part Time job vacancy at Marutisuzuti. Candidates applying for Driver jobs in Ahmedabad should have a minimum experience of 1 years. To apply for Driver jobs one must possess Automatic Car Driving, 2 Wheeler Driving, Bike, Car Drivi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    ₹30T–₹40T a month Full–time • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 2 - 5 years of experience. More about this Tr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 23K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • URGENT HIRING DRIVER JOB FOR AHMEDABAD AIRPORT SALARY 30|

    Urgent Hiring for Driver Who can Start Career Airlines & Aviation Sector. Hurry Up! Lots Of Jobs In Airport & Aviation Industry Interested Candidate In Being a Of Job The Airline Family Seats Are Available. Salary Range:- Fresher-30 k to 40 k...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 18K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now