Heavy Driver

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Indore, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Karnik enterprises will provide a salary in the range of 12000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Karnik enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Karnik enterprises expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Karnik enterprises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sudama nagar.

8. What are the timings of this job?
Ans. Karnik enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: K Karnik enterprises Indore, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Multi Drop Delivery Driver

    Job Summary We are seeking a reliable and motivated Delivery Driver to join our team. The ideal candidate will be responsible for transporting goods to various locations while ensuring timely and safe delivery. This role requires excellent customer s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Kingston, Victoria

    2025/10/05


    Apply Now

  • Service Delivery Mgr, Global SAP Security & GRC Lead

    This position is required to be on-site in Calgary, AB Nutrien is a leading provider of crop inputs and services, and our business results make a positive impact on the world. Our purpose, Feeding the Future, is the reason we come to work each day. W...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 29K

    Calgary, Alberta

    2025/10/04


    Apply Now

  • Multi Drop Delivery Driver

    Job Summary We are seeking a reliable and motivated Delivery Driver to join our team. The ideal candidate will be responsible for transporting goods to various locations while ensuring timely and safe delivery. This role requires excellent customer s...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Ottawa, Ontario

    2025/10/04


    Apply Now