Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

To Drive Some Places Near To Showroom. To Drive From Factory To Showroom. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Reliable Motors will provide a salary in the range of 12000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Reliable Motors expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Reliable Motors expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Reliable Motors expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: L and T bye pass
Opp to Sakthi Engineering College
Irugur
Coimbatore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Reliable Motors expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Reliable Motors Irugur, Tamil Nadu

Related jobs

  • Heavy Driver

    To Drive Some Places Near To Showroom. To Drive From Factory To Showroom. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Reliable Motors will provide a sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver|Limousine|Van

    职位编号 231006+6 工作类别 Rooms & Guest Services Operations 地点 Courtyard by Marriott Madurai, No 168 Alagarkoil Road, Madurai, Tamil Nadu, India 在地图中查看 编制 Full-Time 远程申请? N 重新安置? N 职位类型 Non-Management 万豪国际给予所有应聘者公平机会。我们始终坚持打造多元化的员工团队,秉承包容、以人为本的文化。我们绝不歧视...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver|Limousine|Van

    職務編號 231006+6 工作類別 Rooms & Guest Services Operations 地點 Courtyard by Marriott Madurai, No 168 Alagarkoil Road, Madurai, Tamil Nadu, India 在地圖中查看 工作編制 Full-Time 身處外地? N 願意海外赴任? N 職位類型 管理 Non-Management Marriott International 是履行平等工作機會的僱主。我們深信應招聘多元...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Madurai, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now