Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chakan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ak Logistics will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ak Logistics expects the desired candidate to have the following educational requirement Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ak Logistics does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chimbali phata chakan.

8. What are the timings of this job?
Ans. Ak Logistics expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Ak Logistics Chakan, Maharashtra

Related jobs

  • Company Driver

    Ensure Employees Travelling Safely, Maintain Cleanliness Of Vehicle, Responsible Of Luggage Transport. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. U4U Pvt Ltd will provide a salary in the range...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver For 3 Wheeler

    Hiring Urgently. We Are Looking For A Driver Who Can Drive 3 Wheeler. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto More info about this Driver For 3 Wheeler Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rainbow will provide a salary in...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Urgent Requirement for Driver @ Kothrud Pune Pick up and drop from Kothrud Commercial Experience to be consider. Candidate locality from Shivane , Kothrud or nearby of Kothrud Location Age 25 35 Yrs Good Understanding and Knwledge of Google Map Commu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 34K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now