Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kota, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunnydaswani will provide a salary in the range of +000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunnydaswani expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunnydaswani expects the candidate to have the following skills: Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sunnydaswani expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: +82+NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunnydaswani expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sunnydaswani

Related jobs

  • Ola | Uber Driver

    Drive Ola/Uber Car. Type : Uber, Ola More info about this Ola / Uber Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Thunder Tour & Travels will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be dec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Taxi Driver | OLA Cab Job in Jaipur

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Jaipur who can work part-time or full-time to manager client need nearby Jaipur areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab Driver...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Somani International School...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now