Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Uttam dairy will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Uttam dairy expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Uttam dairy does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Uttam dairy expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Uttam dairy
Surajpur
Greater Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. Uttam dairy expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Everday


Company Name: Uttam dairy

Related jobs

  • Rapido Driver Jobs in Prayagraj |Bike Taxi Captains|

    India’s first and fastest-growing bike taxi services company Rapido is currently hiring for for Bike taxi captains – Driver jobs nearby Prayagraj. We is looking for fresh and energetic applicants for work with the company, if you are looking for rewa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 21K

    Prayagraj , Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Taxi Driver | OLA Cab Job in Prayagraj

    SAVE Taxi Driver – OLA Cab Job in Prayagraj Ola Cabs Prayagraj, Uttar Pradesh Apply on Employ Alert 2 days ago ₹18T–₹28T a month Full–time OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Prayagraj who can work part-time or full-time to manager client need n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Prayagraj , Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • NEED URGENTLY FOR PERSONAL DRIVER IN HDFC BANK BRANCH IN|

    REQUIRED VERY SINCERE PERSON FOR DRIVING POST IN HDFC BANK BRANCH FOR MEERUT, LOOKING PERSONAL DRIVER, STAFF DRIVER, CASH VAN DRIVER, JOB TIMING:- 10:00AM TO 06:00PM SUNDAY WEEKLY OFF CALL IMMEDIATELY TO JOIN YOUR NEAREST BRANCH.. !

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 29K

    Meerut, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now