Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 28K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Truck

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Supertech Ventures India will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Supertech Ventures India expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Supertech Ventures India expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 64/13 A D2 BLOCK MIDC CHINCHWAD NEAR MARUTI SAI SERVICE STATION EXIDE BATTERY ROAD PUNE - 411044.

8. What are the timings of this job?
Ans. Supertech Ventures India expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Supertech Ventures India

Related jobs

  • Rapido Driver Jobs in Pune |Bike Taxi Captains| Rapido

    India’s first and fastest-growing bike taxi services company Rapido is currently hiring for for Bike taxi captains – Driver jobs nearby Pune. We is looking for fresh and energetic applicants for work with the company, if you are looking for rewarding...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 27K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • driver|ola uber taxi

    driver for ola and uber required at moshi area

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lady Driver|Chauffeur

    We need a skilled driver who will be able to drive following every traffic rule for hours together without getting tired. Has good knowledge about cars and is a safe driver with calm personality. Accommodation and 3 Meals will be provided everyday

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now