Heavy Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle.
More info about this Heavy Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S.R. Trading Co. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S.R. Trading Co. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S.R. Trading Co. does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector-18, Opposite HIPA Complex, Village - Sarhaul, Palam Vihar Extension, Gurugram, Haryana 122015, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. S.R. Trading Co. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Truck Driver
Responsibilities of candidates include: • Transport passengers from one place to another • Utilize navigation apps to find the most optimal route • Interact with passengers in a professional manner • Ensure that vehicles have sufficient fuel and are ...
-
PERSONAL DRIVER AUTOMATIC CAR
Previously worked in sheet metal fabrication industry Excellent time management skills with a proven ability to meet deadlines. Strong analytical and problem-solving skills with the a bility to assess problems or issues with manufacturing equipment. ...
-
Hire for DRIVER
We are looking for Driver Candidate should be knowledge of basic computer Exparience: 0-2 Years Salary Package: 10000-15000 Interview Venue Timing: 10:00 AM TO 6:00 PM