Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sai Transport will provide a salary in the range of 14000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sai Transport expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sai Transport expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sai Transport expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Uran navin sheva.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sai Transport expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sai Transport Bokadvira

Related jobs

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sonibros will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car | Type : Uber, Ola More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Company Driver

    Wanted Free Job For Driver In Mumbai Location Salary 16800+1000 Performance Incentive+Over Time 100Rs Per Hours+1 Lakh Helth Insurance Weekly 1 Off Job Full Time Working 12 Hours Location Airport Any Interested Call Me On This No 6300255+08. Company ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now