Heavy Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Sultanpet, Tamil Nadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 34K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Heavy License Must .
More info about this Heavy Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sakthi Traders will provide a salary in the range of 15000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sakthi Traders expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sakthi Traders does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 3/44, Kovai Road, Senjerimalai, Sulur, Malaipalayam, Coimbatore - 642202..
8. What are the timings of this job?
Ans. Sakthi Traders expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Tempo Driver
• Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 6 months - 1 years of experience. More about this Tempo Driver job Please...
-
Transport Driver| Grade | S1| Chennai
Job Description (Roles and Responsibilities) Note: All applicants are required to mandatorily fill the complete online application form including the employment and educational details, experience-based segment and the behaviours and technical/ profe...
-
Driver
DRIVER WITH BATCH, FOR DRIVING TATA SUMO, TATA ACE, TEMPO Job Type: Full-time Salary: From ₹18,000.00 per month Benefits: • Cell phone reimbursement Schedule: • Morning shift Supplemental pay types: • Overtime pay Ability to commute/relocate: • Coimb...