Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Sirunagar, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Heavy License Must . 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M.V. Enterprises will provide a salary in the range of 30000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M.V. Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M.V. Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. M.V. Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Periyar Nagar , Kolathur , Chennai , Tamil Nadu 6000++ ..

8. What are the timings of this job?
Ans. M.V. Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: M.V. Enterprises

Related jobs

  • Delivery Driver

    We are hiring Delivery Executives: Location : Pallipalayam (Distribution Executive) Timing: 3:50 AM-8:30 AM 2:30 PM -7:00 PM Requirements: 1) Two Wheeler+ Vehicle License 2) Insurance 3) Android phone(Working Condition) TASK: 1. Purchase 2.Packing 3....

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Erode, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver |Company Job|

    Greetings from ABC Techno Labs India Pvt Ltd Company : ABC Technolabs India Pvt Ltd Position : Driver Exp : 3 to 5 yrs Qualification :Any Preferred : Only chennai candidates Only(Near By Ambattur Location) Desired Profile: candidates should able to d...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 28K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Light Driver

    22 hours ago ₹12T–₹14T a month Full–time Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Auto, Ola, Tempo, Uber | Private Car, Company More info about this Light Driver Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now