Helper | Delivery

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Virar, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

Goods Delivery In Tempo At Retail Shop. Loading Unloading Of Goods. Stock Inventory At Godown. Collecting Goods At Godown.

More info about this Helper - Delivery Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Babji Enterprises will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Babji Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Babji Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaze Building, Virar Nalasopara Road, Bolinj, Virar west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Babji Enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Babji Enterprises

Related jobs

  • Driver

    Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 34K

    Dombivli, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver Porter

    Driver For Supercarry. Type : Tempo More info about this Driver Porter Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. ***** Cleaning Services will provide a salary in the range of 14000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided bas...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Navi Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. E Cube Desiign And Build will provide a salary in the range of 22000 INR to 28000 INR. The exact salary will be decided based...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 30K

    Ambernath, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now