Helper Driver

  • Category: Helper Jobs
  • Location: New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 22K
  • Published on: 2025/07/28

Car Driving Aani Chaiye.Jb Driving Ka Kaam Nahi Hoga Tab Furniture Showroom Me Rhna H Waha Dekh Rekh Krni H.Or Koi B Kaam Waha Ho Use Or Staff K Sath Mil K Krana H. Private Car

More info about this Helper Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. M s furniture will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. M s furniture expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. M s furniture expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M s furniture Najafgarh.

8. What are the timings of this job?

Ans. M s furniture expects the candidate to work for the following hours: 8.30 AM - 8.30 PM | Monday to monday


Company Name: Confidential

Related jobs

  • Kitchen Helper| Cook| Halwai

    School Canteen Lodhi Estate, New Delhi - 110003 Timing 6 AM- 4 PM Avarage Age - 20 to 40 Condition - Stay Skills - Fully skilled in there work

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Kitchen Helper Cum Cleaner

    Salary Range : Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills necessa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wanted urgent office guy helper staff

    Req urgent office guy helper

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now