Helper | Housekeeping

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Bathroom Kitchen Cleaning Ka Kam, 10 Se 15Km K Ander Ki Job Milegi.

More info about this Helper - Housekeeping Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Urban company will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Urban company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Urban company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R-5 PNR house green park (Near Haldiram), Green park metro station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Urban company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Urban company

Related jobs

  • Housekeeping Attendant

    You will be responsible to provide an excellent and consistent level of service to your customers. The Housekeeping Attendant is responsible to conduct cleaning duties in the assigned Place of Work, and provide a courteous, professional, efficient an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Associate

    Job Number 23001134 Job Category Housekeeping & Laundry Location Le Méridien Gurgaon Delhi NCR, Sector 26, M.G. Road, Gurgaon, Haryana, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Non-Management POSITION S...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Boy Job in Gurgaon Gurgaon

    Responsibilities of candidates includes: • cleaning and servicing assigned rooms or areas according to established standards and procedures • making beds, dusting, vacuuming, cleaning and sanitizing bathrooms, removal of trash etc More about this Hou...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now