Helper | Housekeeping

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Dharampur, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 33K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Helper - Housekeeping Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Goloka Dairy Products Pvt Ltd - 56 , Nagariya Road Kharvel , Dharampur.

8. What are the timings of this job?
Ans. Goloka Dairy Products Pvt.Ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Goloka Dairy Products Pvt.Ltd Dharampur, Gujarat

Related jobs

  • Housekeeping Supervisor

    Full Job Description Manage Housekeeping services of the hospital to ensure cleanliness in the premises. manage housekeepers Job Type: Full-time Salary: ₹15,000.00 - ₹20,000.00 per month Ability to commute/relocate: Ahmedabad, Gujarat: Reliably commu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Supervisor

    Full Job Description Housekeeping Supervisor is responsible for ensuring that the standards of cleanliness are met. They assign tasks, inspect work to ensure it's up to standard, and provide training on how to best handle customers' requests. Job Typ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 35K

    Rajkot, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive | Housekeeping

    For canteen And Guest house EXPERIENCE 8 - + years LOCATION Sintex Industries Ltd,Sodexo Food Solutions (I) Pvt. LtdVillage: Lunsapur, Rajula, Dist. Amreli. RAJULA GUJARAT 121001 CONTACT Hitesh Sagar hiteshsagar377@gmail.com https://www.sodexo.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Rajula, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now