Helper | Housekeeping
- Category: Housekeeping Jobs
- Location: Punjab
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. Food And Accommodation Will Be Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Helper - Housekeeping Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Girls PG will provide a salary in the range of 10000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Girls PG expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Girls PG does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Girls PG expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sec 22 Chandigarh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Girls PG expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Helper | Housekeeping
Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai. Food And Accommodation Will Be Free. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Helper - Housekeeping Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Girls PG will ...
-
Supervisor|Housekeeping
Job Number 230+628+ Job Category Housekeeping & Laundry Location Fairfield by Marriott Amritsar, Albert Road, Amritsar, Punjab, India VIEW ON MAP Work Preparation Full-Time Are you out of town? N Willing to go overseas? N Job Type Management... S...
-
Supervisor|Housekeeping
Job number 230+628+ Job Type Housekeeping & Laundry Location Fairfield by Marriott Amritsar, Albert Road, Amritsar, Punjab, India VIEW ON MAP Full-Time Work Schedule Staying in a remote area? N Migrate yes or no position type Non-Management Marri...