Helper | Housekeeping

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Badalapur, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.

More info about this Helper - Housekeeping Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. COLLEGE will provide a salary in the range of 7500 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. COLLEGE expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. COLLEGE does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: BADLAPUR, HENDRE PADA.

8. What are the timings of this job?
Ans. COLLEGE expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: COLLEGE

Related jobs

  • Coord|Housekeeping

    작업 카테고리 Housekeeping & Laundry 위치 The Westin Pune Koregaon Park, 36/3-B Koregaon Park Annexe, Pune, Maharashtra, India 지도에서 보기 스케줄 Full-Time 원격 위치입니까? N 근무지 변경? N 직책 유형 Non-Management 메리어트는 기회 균등 고용주입니다. 저희는 다양한 직원을 고용하고 포괄적인 문화를 유지하기 위해 노력하고 있습니...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Assistant Manager Housekeeping

    Job Category Housekeeping & Laundry Location The Westin Mumbai Powai Lake, #2 & 3B Near Chinmayanand Ashram, Mumbai, Maharashtra, India VIEW ON MAP Schedule Full-Time Located Remotely? N Relocation? N Position Type Management Job Summary Entr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 26K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Housekeeping Associate

    POSITION SUMMARY Run sold room reports, verify room status, determine discrepant rooms, prioritize room cleaning, and update status of departing guest rooms. Assist Housekeeping management in managing daily activities. Act as a liaison to coordinate ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now