Helper | Peon

  • Category: MIS Executive
  • Location: ahemdabad, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Office Work.

More info about this Helper / Peon Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. SKY AIRCONDITIONER will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. SKY AIRCONDITIONER expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. SKY AIRCONDITIONER does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-1107 Ganesh Glory-11, Jagatpur Chenpur Road, Gota, Ahmedabad - 382481 (Near BSNL Office Jagatpur).

8. What are the timings of this job?
Ans. SKY AIRCONDITIONER expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: SKY AIRCONDITIONER

Related jobs

  • Laravel Developer

    Job Title: Laravel Developer Job Summary: We are seeking an experienced Laravel developer to join our team. As a Laravel developer, you will be responsible for developing and maintaining web applications using the Laravel framework. You will work clo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Special Subject Educator

    Applications are invited for the post of Special Subject Educator (Sanskrit, Lab Assistant, Counsellor) Qualification & Experience: Masters/ Bachelors Degree from recognised University. Minimum 2 years of experience preferably in school.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Sales Executive

    Sales Executive • This is an attractive and engaging role of sales which giveds an exposure to grow within the company. What is in it for you: * The benefits and perks of working at the property and Accor, including talent development opportunities a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now