Helpher For Cutting Chopping

  • Category: Housekeeping Jobs
  • Location: Ghamroj, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Cleaning Aur Dusting Karna Hai Aur Chai / Pani Serve Karna Hai.

More info about this Helpher For Cutting Chopping Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Cloud Kitchen will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Cloud Kitchen expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Cloud Kitchen does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 65, Gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Cloud Kitchen expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Cloud Kitchen

Related jobs

  • Housekeeper|Cleaner

    Salary ₹10,000 - ₹13,000 a month Job Type Full-time Qualifications Secondary(10th Pass) (Preferred) Full Job Description Serve Tea and Beverages to visitors and staff Handle cleaning and Dusting of whole office Build positive relationships with custo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Helper

    ₹1.5L–₹2L a yearFull–time We are looking for 20 HELPER Posts in Bahadurgarh, Haryana, with deep knowledge in Housekeeping, Computer / Data Entry Operator / COPA and Required Educational Qualification is : Higher Secondary, Secondary School,

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Bahadurgarh, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate | Housekeeping

    Full–time urgent requirement EXPERIENCE 1 - 2 years LOCATION BA Continuum India Pvt. Ltd. Unit No- 1, Tower- B, Building No-2 Gurgaon Infospace Ltd, SEZ, Sec-21, Dundahera, Gurgaon- 122001, Haryana, India GURGAON HARYANA 121001 CONTACT Mufeed Alam Kh...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now