Hiring Part Time Delivery Partner

  • Category: Delivery Boy Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 31K
  • Published on: 2025/09/21

* Swiftly Deliver Orders With A Smile.* Follow Designated Routes For Timely Delivery.* Communicate Promptly For Smooth Operations.* Lucrative Incentive And Earning Opportunities.* Enjoy Flexible Work Hours.* Flexible Availability.* Food And Grocery Delivery.".

More info about this Hiring Part Time Delivery Partner Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KaamLeLo will provide a salary in the range of 32000 INR to 52000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KaamLeLo expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KaamLeLo does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: FC Road, Pune..

8. What are the timings of this job?
Ans. KaamLeLo expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: KaamLeLo Pune, Maharashtra

Related jobs

  • Taxi Driver

    OLA Cabs currently hiring Taxi Driver in Ambejogai who can work part-time or full-time to manager client need nearby Ambejogai areas, Idea person should be fresh & energetic driver to work with the company. Post Name: Cab Driver / Commercial Cab ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 31K

    Ambajogai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Senior Service Delivery Manager

    KEY DUTIES & RESPONSIBILITIES: • Articulate a vision and strategy for the Multicloud Services (comprising Remote Infrastructure Management) & lead the Sub Service line at GDC-India. · • Build, grow, and maintain relationships wrt RIM (Remote ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Pune, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • AVP|Delivery

    1. Minimum of 18+ year of progressive experience in handling overseas and India account in software development and maintenance. 2. At least working for current organization for minimum of 3 years under the capacity of General Manager, AVP, Director,...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 23K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now