Home Appliances Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Teachers colony, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Wanted Installation And Service Engineer For Tv, Refrigerator, Washing Machine, Ac And Waterpurrifier To Leading Mnc Authorised Service Center At Erode Must Have Two Wheeler And Smartphone Salary Negotiable For Experience Candidates. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | CCTV, TV, AC-HVAC, Fridge, AC

More info about this Home Appliances Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vinayaga Home Techs will provide a salary in the range of 10000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vinayaga Home Techs expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vinayaga Home Techs expects the candidate to have the following skills: Ac, Ac-hvac, Cctv, Fridge, Tv.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Vinayaga Home Techs expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 31,Ground Floor Second Street, ,M.K.P Colony , Sri Sakthi vinayagar koil Back Side , Maniyagarampalayam Main Road Ganapathy, Coimbatore -NA.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vinayaga Home Techs expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to sunday


Company Name: Vinayaga Home Techs

Related jobs

  • Car Alignment Technician

    Removing Alignment Problems In Cars. Removing Dents. Car Servicing More info about this Car Alignment Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sundar Tyres Pvt Ld will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • ECE|EEE|Technicians

    Exciting opportunities await at Versa Drives Pvt Ltd! We're actively seeking talented technicians to join our dynamic team. Don't miss out on our walk-in drive happening from 1st June to 15th June. Elevate your career and be a part of our success sto...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Independent Consultant

    Roles and Responsibilites • .Net Platform Engineer Experienced in application development using .Net Core 3.x, .Net 6.0 • Good to have exposure working on containerization using Docker and Kubernetes • Exposure to Banking domain a nice to have, espec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now