Hospital Admin

  • Category: Admin Executive
  • Location: Bangaluru , Karnataka
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Computer Mein Data Entry Karna Hain. Handling Calls. Documentation And Filing Work. Candidate Can Study Correspindence Course Also Because Food Time Available. File and Paperwork Management

More info about this Hospital Admin Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shipcrew Medical Centre will provide a salary in the range of 5000 INR to 6000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shipcrew Medical Centre expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shipcrew Medical Centre expects the candidate to have the following skills: File and paperwork management.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Magadi road metro station.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shipcrew Medical Centre expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Shipcrew Medical Centre

Related jobs

  • Hr|Admin

    Candidate screening, interviewing and onboarding • Handle employee engagement • Provide administrative support • Coordinating office activities • It is a Full Time Recruiter / HR / Admin job for Fresher candidates. More about this Hr/Admin job Please...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Assistant

    WHAT YOU'LL DO 1. Calendar, meeting and travel management • Actively manages the calendars for the assigned Project Leaders with an overall understanding of business priorities to offer alternatives, trade-offs and consideration of the most efficient...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    PlanSource is a high-growth software company headquartered in Orlando, Florida with offices in Salt Lake City, Charleston and Bangalore, India. We are looking for an energetic and proactive service focused professional to join our Bangalore team as a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now