Hostel Cook
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 32K
- Published on: 2025/09/21
Argent Base. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, Desert, Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, North Indian, Home Cook Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg
More info about this Hostel Cook Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dream girl's hostel will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dream girl's hostel expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dream girl's hostel expects the candidate to have the following skills: Bakery, Coffee-tea-juice, Desert, Fast food, Home cook experience, Non veg, North indian, South indian, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Dream girl's hostel expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dream girl's hostel near saket nala agrahari bhawan durgakund Varanasi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Dream girl's hostel expects the candidate to work for the following hours: 6am - 10pm | Monday to Sunday
Related jobs
-
Cook | Chef
Job Description: Momo Chef As a Momo Chef, you will be responsible for preparing and cooking momo, chinese and creating new recipes. Your duties will include: · Preparing and cooking momos using traditional or modern cooking techniques and methods · ...
-
AMC Lucknow Cook Jobs Recruitment
AMC Lucknow Cook Recruitment 2024 for Central Govt Jobs in Uttar Pradesh, India. Get Latest AMC Jobs Notification for Career and Vacancies for Cook posts in Army Medical Corps, Lucknow (Uttar Pradesh
-
Cheff
We are looking for a Chef to join our team and prepare delicious meals for our customers. Chef responsibilities include studying recipes, setting up menus and preparing high-quality dishes. You should be able to delegate tasks to kitchen staff to ens...