Hotel |amp| Event Job

  • Category: Event Management Jobs
  • Location: Sangam Vihar, Delhi, New Delhi, Delhi
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 25K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 18000 - Rs. 27000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Sangam Vihar

Working Hours :
5pm - 1am | Monday to Saturday

Additional Info
Hotel Job Perday Cash Payment Rs700,800,+00, 1000,1100,1200,Smart Boys Cont Plz Black Paint Black Shocks And White Shirt Must , No Charges Candidates Free Joining Calling Time 11Am To 6Pm.

More info about Hotel & Event Job Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D.K Resource Managements will provide a salary in the range of 18000 INR to 27000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D.K Resource Managements expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D.K Resource Managements does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot NO. 58,Hari vihar ,opp. house tax Departement, Dwarka more pillar no 810 New Delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. D.K Resource Managements expects the candidate to work for the following hours: 5pm - 1am | Monday to Saturday.


Company Name: D.K Resource Managements

Related jobs

  • Logistics Sales Executive

    Skills: Sales, Sales & Marketing, Logistic Sales, Lead Generation, Business Development, BDE, Mega Interview Drive For Sales Executive (Logistic Background) Qualification :- Any Graduate Salary :- 25K to 35K Or negotiable Experience :- 2-3 Years ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Event And Hotel Job

    Salary Range : Rs. 1+000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : < 10th Pass / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined sk...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 26K

    New Delhi, Delhi

    2025/09/21


    Apply Now

  • Event Production Manager

    research, development, design, production and delivery of allocated events Working with the Senior Events Production Manager to deliver Fireworks and any other events delivered by the Events Team Budget planning, new supplier sourcing, contract negot...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now